Symptomen
 ·Voet en Enkel
 ·Muscoskeletal
 ·Diabetis
 ·Artritis PatiŽnten
FOOTMAXX
 ·Loop Patroon Analyse
Producten
 ·Orthotic Soorten
 ·Meningen
Doelgroepen
 ·Atleten
 ·Kinderen
 ·Diabetes PatiŽnten
 ·Senioren
 ·Artritis PatiŽnten
Professionals
 ·PatiŽntvoordeel
 ·Chondromalacia Patella
 ·Plantar Fasciitis
 ·Achilles Tendonitis
 ·Shin Splint
 ·Morton's Neuroma
 ·ITB Syndroom
Contact
 ·Vestigingen

Loop Patroon en Druk Analyse


Footmaxx Loop Patroon Scan levert de meest recente loop patronen technologie die er beschikbaar is.

Als de patiŽnt over de sensoren mat loopt, wordt de voet op 960 punten gescand. Dit gebeurt met een regelmaat van 30 keer per seconde, om het juiste patroon van de voet te nemen tijdens het lopen. Deze informatie wordt op een monitor weergegeven, in zowel 2d en 3d. De gehele scan duurt ongeveer maar een paar minuutjes, en laat de behandelaar de resultaten van de scan analyseren en vergelijken met dat van de optimale voet, en andere soorten, en als het nodig is deze vergelijken met een voorgaande scan.

Deze gereedschappen zijn speciaal gemaakt om te assisteren bij het maken van diagnose voor de voet biomechanica. The Footmaxx Loop Patroon Scan systeem meet de distributie van de kracht op de voet tijdens het lopen, en identificeert hoge druk gebieden en andere afwijkingen. Het systeem heeft genoeg krachtige sensoren en snelheid om zeer accuraat te meten als de patiŽnt staat, loopt, of rent. Deze informatie maakt het voor ons mogelijk om de juiste Orthotic te creŽren voor iedere patiŽnt.

The Footmaxx Loop Patroon Scan genereert ook volledige details die het zeer waardevol maken om in een patiŽnten dossier te stoppen.