Symptomen
 ·Voet en Enkel
 ·Muscoskeletal
 ·Diabetis
 ·Artritis PatiŽnten
FOOTMAXX
 ·Loop Patroon Analyse
Producten
 ·Orthotic Soorten
 ·Meningen
Doelgroepen
 ·Atleten
 ·Kinderen
 ·Diabetes PatiŽnten
 ·Senioren
 ·Artritis PatiŽnten
Professionals
 ·PatiŽntvoordeel
 ·Chondromalacia Patella
 ·Plantar Fasciitis
 ·Achilles Tendonitis
 ·Shin Splint
 ·Morton's Neuroma
 ·ITB Syndroom
Contact
 ·Vestigingen

De mening van de patiŽnten
"Ik reisde over heel Zuidoost-AziŽ voor 8 maanden lang, en heb daar heel veel gelopen. Ik denk niet dat ik dit zonder mijn Orthotics had kunnen doen. Ze maakten mijn schoenen comfortabeler, en hielpen met het verminderen van vermoeidheid en pijn."

"Mijn Orthotics zijn het beste dat mij ooit is overkomen. Voordat ik ze had, ging ik slapen met pijnlijke knieŽn en pijn in mijn onderrug, maar nu niet meer. Ik voel me een nieuw persoon en ik leef nu pijn vrij."

"Mensen vertelde mij altijd dat mijn dochter `raar liep` maar ik vond van niet, dus liet ik haar testen voor Orthotics. De looppatronen tests lieten mij zien dat ze, ze wel degelijk nodig had dus ik bestelde ze. Ze loopt nu heel anders vanwege de Orthotics en de kniepijn waar ze het altijd over had was verdwenen."

"Omdat ik in een formeel bureau werk, moet ik pumps dragen. Aan het einde van de dag, heb ik meestal veel rugpijn, en voel ik overal pijntjes. Ik had de pijn geaccepteerd omdat ik pumps droeg. Maar sinds mijn Orthotics realiseerde ik dat ik me al die jaren heb laten martelen om geen reden. Ik had een speciaal paar Orthotics die in deze schoenen pasten. Maar de opluchting die ik voelde toen ik ze begon te dragen was verbazingwekkend. Als ik nu denk dat ik zonder mijn Orthotics zou moeten werken kan ik haast wel janken."

"Ik speel geregeld IJshockey, en meestal als ik van het ijs kom heb ik pijn in mijn knieŽn. Mijn dochter raadde mij aan om Orthotics in mijn skates te stoppen. En deze hebben maken een groot verschil, ik speel zelfs voor mijn gevoel een stuk beter."

"Ik werk als postbode, en breng heel wat van mijn tijd door met het lopen van huis naar huis. Aan het einde van mijn route had ik erg veel pijn. Sinds Orthotics heb ik veel verbetering gezien, en ik kan nu met meer gemak mijn routen afleggen."

"Ik hou van mijn Orthotics. Ze hebben me niet echt geholpen in een specifiek gebied, maar in het algemeen loop en voel ik me beter. Ik draag ze continue, en heb zelfs een extra paar gekocht voor mijn ren en golf schoenen. Zodat, waar ik ook mag zijn me comfortabel kan voelen."

"Ik had continue last van Shin Splints tijdens het trainen voor de marathon. Ik dacht gewoon dat dit er bij hoorde, omdat ik zoveel van mijn benen verwachtte. Ik probeerde uiteindelijk toch een paar Orthotics omdat mijn vriend wilde dat ik het ging proberen. Ik geloof er zelf niet zo in, maar niks was minder waar. Ik voelde eigenlijk meteen al een verbetering, begon zelfs sneller te rennen en langer, omdat ik minder snel moe werd. Ik had geen Shin Splints meer, en dat maakte het trainen een stuk leuker om te doen."