Symptomen
 ·Voet en Enkel
 ·Muscoskeletal
 ·Diabetis
 ·Artritis PatiŽnten
FOOTMAXX
 ·Loop Patroon Analyse
Producten
 ·Orthotic Soorten
 ·Meningen
Doelgroepen
 ·Atleten
 ·Kinderen
 ·Diabetes PatiŽnten
 ·Senioren
 ·Artritis PatiŽnten
Professionals
 ·PatiŽntvoordeel
 ·Chondromalacia Patella
 ·Plantar Fasciitis
 ·Achilles Tendonitis
 ·Shin Splint
 ·Morton's Neuroma
 ·ITB Syndroom
Contact
 ·Vestigingen

Atleten
Orthotics zijn een essentieel deel van het materiaal dat de atleten nodig hebben om hun volledige potentie naar buiten te brengen. Sport activiteiten kunnen een buitengewoon hoog niveau van druk en spanning/belasting op de voet uitbrengen. Orthotics kunnen die verlichten. De verminderde vermoeidheid en gemaximaliseerde biomechanische functie zorgen ervoor dat de atleet beter kan presteren. De merkbare voordelen zijn verbeterde lenigheid, motie-controle, en schok-absorptie. We hebben een wijde keus tussen verschillende Orthotics voor atleten; SportsFlex, Ski/SkateFlex, EagleFlex voor golf en de RunFlex voor hardlopen en zaal sporten.


Hardlopers
Renschoenen zijn niet geschikt voor elke individu. Ze worden gemaakt voor alle voeten, en dit kan problemen veroorzaken. Hardlopers plaatsen enorm veel spanningen/belastingen op hun lichaam, dit veroorzaakt symptomen op voeten, knieŽn, benen, heupen, en de onderrug, en als de schoen niet goed past dan wordt de spanning/belasting steeds pijnlijker. Orthotics zijn essentieel voor het verminderen van de problemen die hardlopers hebben, en hun prestaties te verbeteren.

De volgende problemen komen het meeste voor bij hardlopers. Plantar Fasciitis, Metatarsalgia, Ilio-Tibiale Band Syndroom, kniepijn and Shin Splints.


Fietsers
Er zijn een hoop technische eisen verbonden met het fietsen. Het is een sport waar het kleinste voordeel uit kan maken wie de "race" gaat winnen. Net zoals een lichter frame en krachtige dempers, kunnen Orthotics helpen met het verbeteren van prestaties. Ze leveren een efficiŽntere kracht op het pedaal, waardoor er meer energie wordt ingestoken en je benen minder snel moe worden.

Fietsers krijgen voornamelijk last van voorvoetpijn, hete voeten, en kniepijn. De kniepijn komt voornamelijk door veel verbruik/gebruik en laat op gegeven moment alles instorten.


Golfers
Orthotics zijn nodig voor golfers om hun gewicht even te verdelen over de voet, het stabiliseren van de voet tijdens het slaan en de voeten minder snel te laten vermoeien. Ze functioneren om een correctieve postuur te verzorgen. Dit is van vitaal belang als je een consistente en goede golf slag wilt hebben, en behouden. De EagleFlex Golf Orthotics verzorgen een optimale motie controle en verbeteren het functioneren van de benen en voeten zonder de golfer te verstoren tijdens het spel.


SkieŽrs en Skaters
Skischoenen en skates lijken veel op renschoenen en zijn dus niet gemaakt voor de individu maar gemaakt voor iedereen. Orthotics zijn speciaal gemaakt voor ťťn persoon. De SkiFlex/SkateFlex Orthotic biedt een uitstekende schokabsorptie van de Ski/Skate en zorgt er voor dat juiste controle en flexibiliteit is om normale pronatie toe te staan zodat skier/skater vooruit kunnen drijven. Skaters zullen betere bladcontrole hebben door te draaien en einden te vinden. De Orthotic is ook smaller gesneden om in de smalle grensgebieden van de de skilaars/skate te passen.


Tennis/Badminton
In deze sporten komt er veel beweging op de voor en achtervoet. Dit kan voet-, enkel- en kniŽpijn veroorzaken. Orthotics verbeteren de bescherming van de voet, schok-absorptie, en motiecontrole om de benen en voeten beter te laten functioneren.


Veld Sporten
Spelers van veldsporten als voetbal, hockey, en amerikaans-football kunnen veel steun hebben aan Orthotics. Orthotics helpen met het verbeteren van prestaties en bal controle. Ze verminderen ook de kans op blessures.


Honkbal
De bukkende en luiende posities van honkbal veroorzaken regelmatig hiel en kniepijn. Door Orthotics wordt dit verlicht.


Basketbal
Basketbal veroorzaakt veel druk op de voet. Het op en neer springen om de bal te "schieten" brengt zware druk op de voet. Door Orthotics wordt dit verlicht.