Symptomen
 ·Voet en Enkel
 ·Muscoskeletal
 ·Diabetis
 ·Artritis PatiŽnten
FOOTMAXX
 ·Loop Patroon Analyse
Producten
 ·Orthotic Soorten
 ·Meningen
Doelgroepen
 ·Atleten
 ·Kinderen
 ·Diabetes PatiŽnten
 ·Senioren
 ·Artritis PatiŽnten
Professionals
 ·PatiŽntvoordeel
 ·Chondromalacia Patella
 ·Plantar Fasciitis
 ·Achilles Tendonitis
 ·Shin Splint
 ·Morton's Neuroma
 ·ITB Syndroom
Contact
 ·Vestigingen

Voordeel voor de patiŽnten
Footmaxx`s hebben als doel om patiŽnten te voorzien van orthotics, en verder goede steun en service. Wij bereiken dit door de nieuwste technologie te gebruiken om patiŽnten te analyseren en juist te behandelen. Dit in combinatie met bekende service, en vervolg onderzoeken op deze manier wordt er een vriendelijke relatie opgebouwd met de patiŽnt.
Als een behandelaar, ben je al bekend met de voet, enkel, knie, heup, en onderrug problemen, en andere kwalen vaak door slechte biomechanica komen.

FOOTMAXX Voet Afdruk Scan technologie zorgt ervoor dat Footmaxx de biomechanica van een patiŽnt kan meten. Digitale PatiŽnt gegevens worden dynamisch ontvangen, gewichtdragende loop patronen en druk analyse tests worden ontvangen in een rapport die ons duidelijk en objectief laat meten of de patiŽnt iets heeft aan Orthotics. Dan, als het nodig is worden er vanuit deze data juiste Footmaxx Orthotics gemaakt.

Orthotics die op deze manier worden gemaakt zijn effectiever, en meer precies dan de traditionele methoden. De traditionele methode gebruikt een gips waarmee een afdruk van de voet gemaakt wordt terwijl hij statisch is en er geen gewicht op staat. Van deze gips, wordt een model gemaakt, aangepast door de doctor. De orthotic wordt gemaakt van het model door middel van zware arbeid, negatieve giet technieken van de voet in een neutrale gewichtdragende positie, en zijn niet nauwkeurig omdat de vorm van de voet niet de exacte motie/functie van de voet tijdens het lopen en staan is. De laboratoria van het pleister ontvangen gietvormen die 94% van de tijd onnauwkeurig zijn.

De lijst hieronder wijst de verschillen tussen de traditionele methoden en degene die door Footmaxx wordt uitgevoerd. Onze methode is duidelijk verbeterd, en effectiever voor het maken van Orthotics.


Traditionele Methode FOOTMAXX Methode
Afdruk in Schuim of Gips Geautomatiseerd
Statisch Dynamisch
Geen gewichtdragende factoren Gewichtdragende factoren
Morfologie Biomechanica
Aanpassend(Regelmatig worden aangepast) Correctief(Blijft Goed)