Symptomen
 ·Voet en Enkel
 ·Muscoskeletal
 ·Diabetis
 ·Artritis PatiŽnten
FOOTMAXX
 ·Loop Patroon Analyse
Producten
 ·Orthotic Soorten
 ·Meningen
Doelgroepen
 ·Atleten
 ·Kinderen
 ·Diabetes PatiŽnten
 ·Senioren
 ·Artritis PatiŽnten
Professionals
 ·PatiŽntvoordeel
 ·Chondromalacia Patella
 ·Plantar Fasciitis
 ·Achilles Tendonitis
 ·Shin Splint
 ·Morton's Neuroma
 ·ITB Syndroom
Contact
 ·Vestigingen

FOOTMAXX
Orthotic therapie is essentieel voor het behouden en herstellen van de structuur en de functionele balans. Alles in het lichaam is in relatie met elkaar, ieder op zijn eigen manier. Bijvoorbeeld, als een individu veel last heeft van pijn in de ogen, kan hoofdpijn vaak een gevolg zijn. Hetzelfde principe komt terug bij de voeten. Als het functioneren van de voet wordt verhinderd, kan dit leiden tot pijn in andere delen van het lichaam zoals, pijn in de enkels, schenen, knieŽn, heupen, rug en verder omhoog.

Orthotic therapie is vaak essentieel bij mensen met overgewicht, of die over de 40 jaar zijn. Het is van belang dat kinderen, atleten, senioren, en anderen die op het moment nog geen last hebben van iets, kunnen met orthotics deze problemen voorkomen voor in de toekomst. Orthotics zijn van belang voor artritis patiŽnten door het corrigeren van gewricht functie, en het verminderen van de pijn die hoort bij het hebben van artritis. Orthotics kunnen ook heel belangrijk zijn voor diabetis patiŽnten omdat hun klachten meestal gepaard gaan met een slechte bloedsomloop, en weinig gevoel in de voeten die kunnen leiden tot ergere problemen.

Footmaxx`s zijn anders dan die van andere bedrijven. Wat wij leveren wordt eerst geanalyseerd om aan de juiste eisen te doen voor een bepaald persoon. Onze patiŽnten lopen over een plaat die het looppatroon meet en opslaat. Deze plaat heeft 960 sensoren die de voet 30 keer scannen per seconde. De data voor analyse kan zowel statisch, tijdens het lopen of rennen worden opgemeten. Het Footmaxx Loop Patroon Scan rapport, die dan is geproduceerd laat aan ons een volledige diagnose zien. Hierop zien wij of de patiŽnt lijdt aan biomechanische afwijkingen, en dan kunnen wij exact zien wat er nodig is om het te corrigeren. De zolen die wij leveren zijn dun, licht in gewicht en passen in uw schoen. Footmaxx gebruikt zelf gemaakt thermoplastic om voetzolen te maken. Dit plastic is heel erg buigzaam, en kan ten alle tijde de juiste vorm aannemen, en zelfs terug gaan naar zijn standaard vorm. Ons plastic blijft een heel leven goed, en zal niet breken. Schoenen, en sandalen zijn ook altijd ter beschikking.