Symptomen
 ·Voet en Enkel
 ·Muscoskeletal
 ·Diabetis
 ·Artritis PatiŽnten
FOOTMAXX
 ·Loop Patroon Analyse
Producten
 ·Orthotic Soorten
 ·Meningen
Doelgroepen
 ·Atleten
 ·Kinderen
 ·Diabetes PatiŽnten
 ·Senioren
 ·Artritis PatiŽnten
Professionals
 ·PatiŽntvoordeel
 ·Chondromalacia Patella
 ·Plantar Fasciitis
 ·Achilles Tendonitis
 ·Shin Splint
 ·Morton's Neuroma
 ·ITB Syndroom
Contact
 ·Vestigingen

Voordelen van Footmaxx
De traditionele methode van het beoordelen van de voet duur ongeveer een uur, en er moest een afdruk gemaakt worden met gips of een schuimblok. De voet is hierbij in een statische positie, en draagt geen gewicht. De voet is in een neutrale positie. Dit is erg onbetrouwbaar als de patiŽnt beweegt of als de gezondheids medewerker niet genoeg ervaring heeft, dus is de Orthotic niet helemaal goed. Bij hun eigen toelating krijgt het lab afdrukken die " 94% van de tijd niet perfect zijn." Dit betekend dat de patiŽnt hinder en ongemak voelt omdat de Orthotic continu moet worden aangepast.

Voet disfunctie en de verwante pijn komen niet wanneer er op de voeten geen gewicht staat; het gebeurt wanneer de individu staat, loopt, of rent. Daarom is het beter als een Orthotic dynamisch wordt gemaakt, en gewoon gewicht-dragend is.

Het systeem van Footmaxx Loop Patroon en Druk Analyses levert een consistent, en herhaalbare beoordeling en die gebaseerd is op hedendaagse wetenschap. Het maken van een correcte meting met dit systeem is geen kunst. Omdat dit wetenschappelijk is, is het nauwkeuriger en omdat het de voetfunctie meet is de Orthotic dunner, lichter, en specifiek gemaakt op de biomechania van de patiŽnt die overigens ook in elke schoen past.

Footmaxx zijn plat in het hiel gebied, omdat de correctie op het middenstuk van de voet wordt uitgevoerd. Deze platte hiel maakt het gemakkelijk om in elke schoen te stoppen.