Symptomen
 ·Voet en Enkel
 ·Muscoskeletal
 ·Diabetis
 ·Artritis PatiŽnten
FOOTMAXX
 ·Loop Patroon Analyse
Producten
 ·Orthotic Soorten
 ·Meningen
Doelgroepen
 ·Atleten
 ·Kinderen
 ·Diabetes PatiŽnten
 ·Senioren
 ·Artritis PatiŽnten
Professionals
 ·PatiŽntvoordeel
 ·Chondromalacia Patella
 ·Plantar Fasciitis
 ·Achilles Tendonitis
 ·Shin Splint
 ·Morton's Neuroma
 ·ITB Syndroom
Contact
 ·Vestigingen

Muscoskeletal
Probleem Symptoom Oorzaak Oplossing
Shin Splints (scheenbeen ontsteking) Ontsteking van de pezen en de spieren in de voorzijde van het scheenbeen. Bovenmatige Pronatie gecombineerd met excessief gebruik veroorzaakt het trekken van de `Voor` Tibialis of de `Achter` Tibialis spieren met schade op de spieren als gevolg. Sport schoenen met zeer stevige zolen, in combinatie met ORTHOTICS om de voet en de been structuur weer te herstellen en verminder verder de activiteit tot dat de pijn van de onsteking vermindert.
Chondromalacia Patella(Runner`s/Hardlopers Knie) Een degeneratieve ontsteking van het kraakbeen dat zich aan de onderkant van de knieschijf bevind. Dit veroorzaakt; pijn in de knie, en matige stijfheid. Bovenmatie pronatie tegen-roteert het scheenbeen tegen het dijbeen. Dit creŽrt een zware spanning in de knie, dit verhindert de knie om in de juiste groef het dijbeen te volgen. Het dijbeen raakt hierdoor geÔrriteerd en dit brengt tevens schade, aan de achterzijde van de knieschijf. ORTHOTICS zijn nodig om de abnormale pronatie, en tegen-rotatie tegen het dijbeen te controleren.
Iliotibial Band Syndroom Pijn aan de zijkant van de knie die vaak omhoog schiet langs de zijkant van het dijbeen naar de heupen. Veroorzaakt door bovenmatige tegen-omwenteling van het scheenbeen, en het dijbeen als resultaat van over-pronatie. De ilio tibial band wordt verdraaid, en uitgerekt en dat resulteert in wrijving op het dijbeen. Gebruik van ijs (Zak) om de ontsteking te verminderen. ORTHOTICS om de over-pronatie, en tegen-omwenteling te verbeteren en te elimineren.
Lage Rug Pijn Pijn in de onderrug. De schok van de steek in de hiel schiet omhoog langs het been, door de bekken en naar de onderrug. Over-Pronatie veroozaakt spanning, een verkeerde balans van de kinetische ketting. Dit levert zijn effect op de juiste lijn van de ruggegraat, de gewrichten, en in sommige gevallen de schijven. Samen met Chiropractie behandelingen en oefeningen. Het gebruik van ORTHOTICS om de abnormale pronatie weer te verbeten, en de steken vanuit de hielen te verminderen.