Symptomen
 ·Voet en Enkel
 ·Muscoskeletal
 ·Diabetis
 ·Artritis PatiŽnten
FOOTMAXX
 ·Loop Patroon Analyse
Producten
 ·Orthotic Soorten
 ·Meningen
Doelgroepen
 ·Atleten
 ·Kinderen
 ·Diabetes PatiŽnten
 ·Senioren
 ·Artritis PatiŽnten
Professionals
 ·PatiŽntvoordeel
 ·Chondromalacia Patella
 ·Plantar Fasciitis
 ·Achilles Tendonitis
 ·Shin Splint
 ·Morton's Neuroma
 ·ITB Syndroom
Contact
 ·Vestigingen

Diabetes
Probleem Symptoom Oorzaak Oplossing
Rocker Bottom Feet Instorting van de midden voet, vooruitstekende botten veroorzaken het afbreken van het weefsel (Verzweringen). Veranderingen in de dichtheid van de botten door een slechte lichaamsbouw. Deze is geŽrfd van Diabetes. ORTHOTICS, om het lichaamsgewicht goed te verdelen op gezonde voet oppervlakten. Dit om onevenwichtigheid tegen te gaan, en instortingen te voorkomen.
Peripheral Vascular Disease (P.V.D.) Slechte bloedsomloop waardoor de handen/voeten koud aan voelen, en soms verwondingen (verzweringen) veroorzaken. Die het genezingsproces van wondjes, en dergelijke langzamer maken. Pijn in de been tijdens het lopen, die alleen verlicht bij rust. De capaciteiten van slagaders om het bloed te dragen wordt verminderd door Diabetes peripheral vascular disease. ORTHOTICS, om het lichaamsgewicht goed te verdelen voor optimale bloedsomloop, en een verminderd risico op zweertjes.
Peripheral Polyneuropathy Dof gevoel van pijn, hoge temperatuur, en druk die voornamelijk in de onderbenen en/of voeten voorkomt. Een symptoom van diabetes op lange termijn (>Ouder dan 6 jaar); in sommige gevallen zelfs eerder. De oorzaak is onzeker, maar er wordt nog wel onderzoek naar gedaan. ORTHOTICS, om het lichaamgewicht goed te verdelen (druk langs de voetzoelen) om het risico van verzweringen te voorkomen.
Plantar Ulcers (Voet Zweren) Open, diepe wonden die langzaam genezen. Diabetes is een van de hoofdoorzaken van voet zweertjes. `Peripheral vascular disease` en `diabetic polyneuropathy` gecombineerd met een slechte lichaamsbouw. ORTHOTICS, om de slechte lichaamsbouw te corrigeren, en de druk op de voetzool te verminderen. De lichaamsbouw van de patiŽnt moet geregeld worden gecontroleerd op verdere afwijkingen..